"Serce do przodu" K. Kawamoto
Nie jesteś zalogowany.
Czerwiec to ostatni miesiąc tego sezonu. W ostatnim tygodniu czerwca odbędzie się turniej, przed nim poprowadzę z Tomkiem zajęcia z sędziowania dla chętnych.
Ten rok był ciężki dla naszego klubu i prawdę mówiąc od Was zależy jego dalszy rozwój. Działa to tak im jest nas więcej tym więcej kasy zostaje nam po opłaceniu sali- możemy ją przeznaczyć na promocję -przyciągnąć nowych ludzi. Aby ich zatrzymać musimy zrobić coś więcej, pomyślcie czy nowa osoba chętnie zostanie w klubie w którym na treningu ćwiczą 3 osoby, lub trening się nie odbywa bo NIKT nie przychodzi?
Chciałbym Was poinformować, że w tym tygodniu jedynie w czwartek odbył się trening(frekwencja 3 osoby), w pozostałe dni niestety nikt nie przyszedł. Nie chcę was ciągnąc na siłę bo to nie jest dla nikogo przyjemne, chciałbym abyście zrozumieli że robimy rzecz niepowtarzalną nie tylko
w tym mieście ale w całym regionie i chciałbym aby to trwało i rozwijało się.
Jedyna rzecz która prowadzi nas do lepszego kendo to trening. Więc mam nadzieję że w czerwcu frekwencja się poprawi.
Proponuję w tym miesiącu dobrowolna składkę co łaska na rzecz rozplakatowania naszego klubu i promocji we wrześniu. Na plakaty potrzeba ok 2 stówy + kasa na miejsce na słupach, jak się nie wyrobimy z kasa na słupy to wyprodukujemy plakaty i rozwiesimy po zaprzyjaźnionych miejscach. Liczę na waszą pomoc.
Mam także projekt lokalnego gashuku latem na weekend od piątku do niedzieli, jest to na razie projekt, ale będę was informował o postępach na bieżąco na forum.
TURNIEJ
17 czerwca czwartek - zajęcia przygotowujące do sędziowania(walki) plus zapisy chętnych na sędziów
19 czerwca sobota - sędziowanie(walki) zapisy osób chętnych do pomocy w organizacji turnieju
także osoby spoza klubu które chcą pomóc
22 czerwca wtorek - ostateczny termin zapisu zawodników(do godziny 23.00 na forum w tym wątku) plus trening przygotowujący do turnieju
24 czerwca czwartek - początek turnieju - losowanie
26 czerwca sobota - dalsze walki turniejowe
29 czerwca wtorek - finał i pożegnalne keiko= KONIEC SEZONU
Na turniej zapisujemy się w tym wątku.
1.Kamil Malicki.
2. Zapisuję się na turniej (17.06.2010 jestem poza B-stokiem, w następne dni postaram się być)

3. Miszczuk Łukasz
4.Adam Kierzkowski
5. Tomasz Suska
6. Aneta prosiła aby ją zapisać więc oto to czynię.
7. Łukasz Oświeciński (sorka, że tak późno)
8. Kamil Jania...ale nie wiem do końca zależy jak sesja pójdzie ;P poprawki mam w następnym tygodniu...i jak czegoś nie zaliczę to mnie nie będzie ![]()
jako 9 wpisuje Grześka bo prosił.
W związku z tym że jest nie wiele osób turniej rozegramy na jednym treningu nie na trzech, czyli 29 czerwca we wtorek.
ja niestety jednak odpadam
dzisiaj poprawka jutro wyniki, i jutro będę w Białym niestety dzień się spóźnię