"Serce do przodu" K. Kawamoto
Nie jesteś zalogowany.
2 grudnia przyjeżdża do nas sensei Wolny, odbędą się 2 treningi w środę 3h, i w czwartek 2h. W związku z tym robimy składkę we wtorek na treningu więcej info.
Dla chętnych= w piątek 4 grudnia rozpoczyna się gashuku w Łodzi, będzie trwało do niedzieli. Sensei Wolny będzie prowadził te treningi więc można będzie się z nim zabrać w piątek. Koszt niewielki a za to dużo godzin solidnego treningu. Ja niestety nie mogę jechać ale sensei wami się zaopiekuje. Zapisywać się na forum albo na treningu.
No i wczoraj mieliśmy fajny trening, kogo nie było ten niech żałuje, bo stracił sporo dobrych uwag. Omawiane były szczegóły reiho, kata, oraz, dla zaawansowanych kilka fajnych technik wyprowadzanych z seme(kote-men, debana kote, kote-nuki-men). Spóźnialskich zapraszam dzisiaj na 20.00.
Sensei Wolny chciałby do nas przyjechać, ale tak się zastanawiam czy jest sens? Dzisiaj na treningu była tylko 1 osoba oprócz mnie... Po co Wam sensei skoro na treningi nie chodzicie, ergo nie rozwijacie się? Przecież nie będziemy sprowadzać człowieka by w kółko podstaw Was uczył? Od tego macie nas.
Jeżeli chcecie aby sensei Wolny przyjechał to proszę zapisywać się w tym wątku, minimum 10 osób(wtedy składka 30dychy na os). Jeżeli do soboty wieczorem zapisze się minimum 10os. to bardzo możliwe że sensei zdoła do nas przyjechać jeszcze w marcu. Czekam na wpisy i na Was na dojo.
Proszę zapisywać się w tym wątku na trening z sensei Wolnym.
To może ja zacznę: Łukasz Miszczuk.
No to na razie mamy 8 osób. Oprócz was zgłosili się Tomek, Aneta, Grzesiek, Karol
Pamiętajcie o składce do wtorku... no i o tym że jutro trening...o 8.00....![]()