:: shiroyama.org/forum - KENDO Białystok Forum

"Serce do przodu" K. Kawamoto

Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-11-28 17:21:59

Liu Kang
Administrator

Sensei Wolny

2 grudnia przyjeżdża do nas sensei Wolny, odbędą się 2 treningi w środę 3h, i w czwartek 2h. W związku z tym robimy składkę we wtorek na treningu więcej info.

Dla chętnych= w piątek 4 grudnia rozpoczyna się gashuku w Łodzi, będzie trwało do niedzieli. Sensei Wolny będzie prowadził te treningi więc można będzie się z nim zabrać w piątek. Koszt niewielki a za to dużo godzin solidnego treningu. Ja niestety nie mogę jechać ale sensei wami się zaopiekuje. Zapisywać się na forum albo na treningu.

"Walka jest czymś, co powinno być doprowadzone do końca. Mężczyzna, który zapomina o Drodze samuraja i nie używa swego miecza, będzie opuszczony przez bogów i buddów."

#2 2009-12-03 13:35:41

Liu Kang
Administrator

Re: Sensei Wolny

No i wczoraj mieliśmy fajny trening, kogo nie było ten niech żałuje, bo stracił sporo dobrych uwag. Omawiane były szczegóły reiho, kata, oraz, dla zaawansowanych kilka fajnych technik wyprowadzanych z seme(kote-men, debana kote, kote-nuki-men). Spóźnialskich zapraszam dzisiaj na 20.00.

"Walka jest czymś, co powinno być doprowadzone do końca. Mężczyzna, który zapomina o Drodze samuraja i nie używa swego miecza, będzie opuszczony przez bogów i buddów."

#3 2010-03-02 23:11:08

Liu Kang
Administrator

Sensei Wolny chciałby do nas przyjechać, ale tak się zastanawiam czy jest sens? Dzisiaj na treningu była tylko 1 osoba oprócz mnie... Po co Wam sensei skoro na treningi nie chodzicie, ergo nie rozwijacie się? Przecież nie będziemy sprowadzać człowieka by w kółko podstaw Was uczył? Od tego macie nas.
Jeżeli chcecie aby sensei Wolny przyjechał to proszę zapisywać się w tym wątku, minimum 10 osób(wtedy składka 30dychy na os). Jeżeli do soboty wieczorem zapisze się minimum 10os. to bardzo możliwe że sensei zdoła do nas przyjechać jeszcze w marcu. Czekam na wpisy i na Was na dojo.

#4 2010-03-05 13:23:18

Liu Kang
Administrator

Proszę zapisywać się w tym wątku na trening z sensei Wolnym.

#5 2010-03-05 14:13:27

isildur
megashira
Od: Białystok

To może ja zacznę: Łukasz Miszczuk.

#6 2010-03-05 15:23:12

klima1
megashira
Od: Kleosin

Ja na reszcie będę mógł chodzić bo mi się konkursy pokończyły.
Ja i mój brat.

http://kgbpodlasie.googlepages.com/userbar.png

#7 2010-03-05 17:53:38

Liu Kang
Administrator

No to na razie mamy 8 osób. Oprócz was zgłosili się Tomek, Aneta, Grzesiek, Karol
Pamiętajcie o składce do wtorku... no i o tym że jutro trening...o 8.00....big_smile

Stopka forum